Prelucrari mecanice

               

                                                   

SC QRA GLOBAL SRLEcoline a fost infiintata in anul 2012, avand ca obiectiv principal de activitate prelucrarile mecanice.

Echipa noastra este formata din oameni tineri, dinamici si ambitiosi. Suntem condusi de o dorinta continua de a performa. Flexibilitatea este atuul nostru pentru oferirea unor idei implementabile pentru fiecare client în parte.

De-a lungul timpului, firma a oferit si completat treptat, o gama de produse si servicii in domeniul prelucrarilor mecanice.

Atelierul nostru este dotat cu strunguri universale, masini de rectificat plan, masini de rectificat pe rotund interior exterior, masini de electroeroziune, masini de frezat si CNC-uri.

SC QRA GLOBAL SRL are capacitatea de a executa o gama diversificata de piese unicat sau in serie (din otel, inox, aluminiu, alama, cupru, materiale plastice etc.), ansamble si subansamble, dupa desen sau proiect. Realizam atat repere in serie cat si repere unicate.

Venim in ajutorul clientilor nostri cu urmatoarele servicii:

  • Servicii de prelucrari mecanice pe masini unelte CNC sau clasice: (strunjire, frezare, rectificare, gaurire, filetare, alezare, debitare etc.)
  • Instalarea masinilor si echipamentelor industriale
  • Proiectare 2D si 3D

Misiunea noastră este de a depăşi aşteptările clienţilor, partenerilor si investitorilor noştri, prin calitate, responsabilitate şi profesionalism. Pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri si pentru obtinerea calitatii prescrise de standardele de produs, firma a investit si continua sa o faca, prin achizitionarea de noi sisteme CNC.