SC QRA GLOBAL SRL a fost înfiinţată în anul 2012, având ca obiectiv principal de activitate prelucrările mecanice.

Echipa noastră este formată din oameni tineri, dinamici şi ambiţioşi. Suntem conduşi de o dorinţă continuă de a performa. Flexibilitatea este atuul nostru pentru oferirea unor idei implementabile pentru fiecare client în parte.

De-a lungul timpului, firma a oferit şi completat treptat o gamă diversificată de produse şi servicii în domeniul prelucrărilor mecanice.

Atelierul nostru este dotat cu strunguri universale, maşini de rectificat plan, maşini de rectificat pe rotund interior exterior, maşini de electroeroziune, maşini de frezat şi CNC-uri.

SC QRA GLOBAL SRL are capacitatea de a executa o gamă diversificată de piese unicat sau în serie (din oţel, inox, aluminiu, alamă, cupru, materiale plastice etc.), ansamble şi subansamble, după desen sau proiect. Realizăm atât repere în serie cât şi repere unicate.

Venim în ajutorul clienţilor noştri cu următoarele servicii:

  • Servicii de prelucrări mecanice pe masini unelte CNC sau clasice: (strunjire, frezare, rectificare, găurire, filetare, alezare, debitare etc.)
  • Instalarea masinilor şi echipamentelor industriale
  • Proiectare 2D şi 3D
  • În colaborare putem executa următoarele servicii: tăiere cu fir, tăiere cu laser, călire, sudare, zincare, eloxare, sablare, cromare, nichelare, nitrurare,  etc.

Misiunea noastră este de a depăşi aşteptările clienţilor, partenerilor şi investitorilor noştri, prin calitate, responsabilitate şi profesionalism. Pentru satisfacerea nevoilor clienţilor noştri şi pentru obţinerea calităţii prescrise de standardele de produs, firma a investit şi continuă să o facă, prin achiziţionarea de tehnologii şi utilaje CNC noi, prin optimizarea proceselor de producţie şi prin îmbunătăţirea condiţiilor de lucru.

​Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactaţi!